Anketa Anketa za dijake: E-izobraževanje v času epidemije COVID-19

• Ustvarjalec teme Ustvarjalec teme KatjaV95
  • Začetni datum Začetni datum
  • Odgovori Odgovori 0
  • Ogledi Ogledi 63
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
2
link: E-izobraževanje v času epidemije COVID-1 - 1KA | Spletne ankete
Pozdravljeni,
sem študentka Visoke šole za poslovne vede B2, program: Management in informatika, kjer zaključujem magistrsko nalogo z naslovom "E-izobraževanje v času epidemije COVID-19 v Sloveniji".
Namen moje raziskave je preučiti vpliv pandemije COVID-19 na izobraževanje v Sloveniji, s posebnim poudarkom na prehodu na e-izobraževanje, izzivih, s katerimi so se soočili dijaki in študenti, ter njihovih izkušnjah in zadovoljstvu s takšnim načinom poučevanja.
Vaša pomoč in sodelovanje bosta ključnega pomena za uspešno izvedbo moje raziskave. Anketni vprašalnik je anonimen in podatki bodo uporabljeni izključno za namene raziskave. Čas reševanja anketnega vprašalnika je 5 minut.
Hvala za vaš čas in sodelovanje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

• Članek Članek
Statistični urad vabi na Dan odprtih vrat v četrtek, 21. novembra 2024, ob 13., 15. in 17. uri v...
Odgovori
0
Ogledi
27
  • Članek Članek
Ste učitelj/ica slovenščine ali tujih jezikov? Uporabljate umetno inteligenco? V okviru projekta...
Odgovori
0
Ogledi
50
  • Zaklenjeno
link: E-izobraževanje v času epidemije COVID-1 - 1KA | Spletne ankete Pozdravljeni, sem...
Odgovori
0
Ogledi
53
  • Članek Članek
Na spletni strani Sveta Evropske unije je objavljeno poročilo Sveta za izobraževanje, mladino...
Odgovori
0
Ogledi
14
  • Članek Članek
Na spletni strani Sveta Evropske unije je objavljeno poročilo Sveta za izobraževanje, mladino...
Odgovori
0
Ogledi
20
  • Članek Članek
Celotni izdatki za formalno izobraževanje so znašali 3.837 milijonov EUR ali 6 % BDP. 92,3 % teh...
Odgovori
0
Ogledi
25

Oglasi nam pomagajo pri vzdrževanju strani. Odstranite oglase z nadgradnjo računa tukaj.

Pregled po e-pošti: Naročite se!

Priljubljena vsebina

Nazaj
Na vrhu