Nazadnje urejeno:
Pozdravljeni,
prosim za vaše mnenje. Ali lahko s strani ravnatelja (plačni razred) napreduješ za več kot 5 plačnih razredov?
Prosim, da si preberete časovnico mojega službovanja:
2009 Prva zaposlitev (plačni razred: 30)
marec 2015 Napredovanje za 2 plačna (plačni razred: 32)
december 2015 Izredno napredovanje v SVETOVALCA (plačni razred: 35) *obrazloženo mi je bilo, da ne more delavec hkrati napredovati za več kot 3 plačne razrede, kljub temu, da je izredno napredovanje (kar tudi drži)
2018 Napredovanje za 2 plačna razreda (plačni razred: 37)
2019 Napredovanje Aneks št. 4 KPDU (plačni razred: 38)
2019 Napredovanje Aneks št. 4 KPDU (plačni razred: 39)
2020 Napredovanje Aneks št. 4 KPDU (plačni razred: 40)
Po mojem mnenju lahko še napredujem:
- decembra 2021 lahko napredujem za 1 plačni razred (v plačni razred 41) in
- v svetnika, kar so 3-je plačni razredi (plačni razred: 44).
Če sem razrednik (1 plačni razred zraven), sem potem lahko maksimalno uvrščena v 45. plačni razred.
Ne morem napredovati do 47. plačnega razreda, kajne?
5 let sem svetovalka in uvrščena v 40. plačni razred. Sodelavka, ki je letos napredovala v svetovalko, pa je uvrščena v 42. plačni razred.
Lahko decembra 2021 napredujem za 2 plačna razreda (v plačni razred 42)? Potem bi s strani ravnatelja napredovala 6 plačnih razredov. Je to možno? Potem pa še v svetnika, kar so 3-je plačni razredi (v plačni razred 45), decembra 2024 za 1 plačni razred (v plačni razred 46). Če pa bom razrednik, pa bom potem v 47.
Si prav razlagam? Se opravičujem za dolgo vprašanje...
Prosim za vaš odgovor, hvala.
prosim za vaše mnenje. Ali lahko s strani ravnatelja (plačni razred) napreduješ za več kot 5 plačnih razredov?
Prosim, da si preberete časovnico mojega službovanja:
2009 Prva zaposlitev (plačni razred: 30)
marec 2015 Napredovanje za 2 plačna (plačni razred: 32)
december 2015 Izredno napredovanje v SVETOVALCA (plačni razred: 35) *obrazloženo mi je bilo, da ne more delavec hkrati napredovati za več kot 3 plačne razrede, kljub temu, da je izredno napredovanje (kar tudi drži)
2018 Napredovanje za 2 plačna razreda (plačni razred: 37)
2019 Napredovanje Aneks št. 4 KPDU (plačni razred: 38)
2019 Napredovanje Aneks št. 4 KPDU (plačni razred: 39)
2020 Napredovanje Aneks št. 4 KPDU (plačni razred: 40)
Po mojem mnenju lahko še napredujem:
- decembra 2021 lahko napredujem za 1 plačni razred (v plačni razred 41) in
- v svetnika, kar so 3-je plačni razredi (plačni razred: 44).
Če sem razrednik (1 plačni razred zraven), sem potem lahko maksimalno uvrščena v 45. plačni razred.
Ne morem napredovati do 47. plačnega razreda, kajne?
5 let sem svetovalka in uvrščena v 40. plačni razred. Sodelavka, ki je letos napredovala v svetovalko, pa je uvrščena v 42. plačni razred.
Lahko decembra 2021 napredujem za 2 plačna razreda (v plačni razred 42)? Potem bi s strani ravnatelja napredovala 6 plačnih razredov. Je to možno? Potem pa še v svetnika, kar so 3-je plačni razredi (v plačni razred 45), decembra 2024 za 1 plačni razred (v plačni razred 46). Če pa bom razrednik, pa bom potem v 47.
Si prav razlagam? Se opravičujem za dolgo vprašanje...
Prosim za vaš odgovor, hvala.