3. 6. 2013 - Banjac, Hladin, Dernovšek

Trenutno berete:
3. 6. 2013 - Banjac, Hladin, Dernovšek

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
Prispevki
4
Datum izpita: 3. 6. 2013
Ura izpita: 16.30

Področje v šolstvu: Osnovna šola
Strokovni naziv: prof. angleščine in pedagogike

Izpraševalci
- zakonodaja: BANJAC
- ustava: HLADIN
- slovenščina: DERNOVŠEK

Informacije o prijavi na strokovni izpit
Prijava poslana dne: 24. 4. 2013
Potrditev prijave dne: 7. 5. 2013
Obvestilo o izpitu dne: 14. 5. 2013

Dodatno sporočilo:
 
Prispevki
1
Odg: 3. 6. 2013 - Banjac, Hladin, Dernovšek

Tudi jaz imam ta datum in to komisijo za strokovni izpit, samo ob 15.30. Enako sem prof. angleščine. Prijavo sem poslala 22.4., potrjeno sem dobila 10.5. in danes prejela pošto z datumom izpita. Učim se že kar nekaj časa, samo imam občutek, da mi nič ne ostane v glavi. :x
 
Prispevki
10
Odg: 3. 6. 2013 - Banjac, Hladin, Dernovšek

Zdravo

Tudi jaz imam isto komisijo in isto uro kot sasa88. In tudi obvestilo o izpitu sem dobila 14.5. 2013:)...sem tudi prof. angleščine. Morda bova s sasa88 lahko odgovarjali skupaj :)
Verjetno nas bodo že razporedili, ali pa se bova že dogovorili, katera naj gre prva:)....uf, ko bi bilo že za mano... tudi meni nič kaj ne ostane v glavi, tako da me kar skrbi:-(
 
Prispevki
10
Odg: 3. 6. 2013 - Banjac, Hladin, Dernovšek

oj!

včeraj sem opravila SI pri tej komisiji.
Vprašanja sem že napisala pod posameznega izpraševalca. Predlagam, da si pogledate vprašanja, ki so pod posameznimi izpraševalci, ker se zeloo pogosto ponavljajo.
Bilo je kar stresno..pa ne zaradi komisije, ampak zaradi čakanja...ostala sem zadnja od vseh 4 ali 5 sob za spraševanje:)...poleg mene je bila na hodniku samo še čistilka:) pa še luči so se ugašale, tako da na koncu mi je bilo že prav smešno:)
Komisija pa svetovna...gospod Banjac pozna ravnatelja naše šole, tako da je bil pogovor kar sproščen. V bistvu smo se kar precej pogovarjali o drugih stvareh..tako da vprašanja niso bila strogo ločena od pogovora.
Naj vas ne skrbi, ker ni potrebno biti napiflan in zadostuje že nekaj osnovnih stvari, da so zadovoljni. Pa ne pokazati strahu, dobro jih poslušajte in boste uspešni.
Seveda si je potrebno dobro pogledati vsa tri področja..sama sem šla po katalogih znanj, nato pa še po vprašanjih po izpraševalcih. Lahko si dobro pogledate vprašanja, a saj veste, da je bolje, da imate širše znanje in ga nato povezujete:)
Fenomenalen občutek je, ko ti predsednik komisije čestita in te še pohvali. To privoščim vsem! Veliko uspeha!
 
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

  • Članek
Vlada Republike Slovenije je na seji, ki je potekala 24. 3. 2022, sprejela poročilo o tem, kako...
Odgovori
0
Ogledi
241

Zadnji prispevki

Na vrhu