Eurydice Slovenija 10. slovenski forum inovacij

Trenutno berete:
Eurydice Slovenija 10. slovenski forum inovacij

Na 10. slovenskem forumu inovacij, ki ga organizira agencija SPIRIT in bo potekal 17. in 18. novembra 2015 v Šempetru pri Gorici, se bo predstavilo tudi pet dosežkov s področja tehnike, ki so bili izbrani v okviru promocijske akcije ARRS, Odlični v znanosti 2014.

ARRS bo tudi v letošnjem letu organizirala predstavitvene dogodke, na katerih bodo predstavljeni odlični dosežki raziskovalk in raziskovalcev v preteklem letu. Dosežke izberejo področni Znanstvenoraziskovalni sveti ved, ki pokrivajo naravoslovje, tehniko, medicino, biotehniko, družboslovje, humanistiko in interdisciplinarne raziskave.

Odlični v znanosti so eden izmed projektov v okviru promocije znanosti ARRS. Namenjeni so predstavitvi znanstvenih dosežkov strokovni in splošni javnosti. Namen akcije je spodbujanje povezav med potrebami družbe in rešitvami, ki jih znanost lahko ponudi. Poseben poudarek je na vzpostavitvi dialoga med znanostjo in gospodarstvom. Dogodki so odprti za javnost, kar, z zavedanjem pomena splošnega bogatenja znanja, omogoča vpogled v delovanje in rezultate znanstvenoraziskovalnega dela v Sloveniji.

Vir: ARRS, 30. 9. 2015- - -
Vir za forum: Eurydice Slovenija, www.eurydice.si
 

Za odgovor se prijavite ali registrirajte.

Če želite odgovoriti na temo, morate biti član foruma.

Ustvari račun

Ustvarite račun v naši skupnosti. Brezplačno!

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Podobne teme

Zadnji prispevki

Na vrhu