delo.si

 1. delo.si

  Delo Pogled v prihodnost

  Srednje šole, dijaški domovi in fakultete bodoče dijake in študente prvič nagovarjajo na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 2. delo.si

  Delo Po informacije o šolah in fakultetah na splet

  Srednje šole, dijaški domovi in fakultete bodo bodoče dijake in študente prvič nagovarjali na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 3. delo.si

  Delo Rektorji pozvali k čimprejšnji objavi razpisa

  Posvet so sklicali po tem, ko razpis za vpis na fakultete ni bil objavljen 1. februarja, kot je bilo načrtovano. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 4. delo.si

  Delo Rektorji pozvali k čimprejšnji objavi razpisa

  Posvet so sklicali po tem, ko razpis za vpis na fakultete ni bil objavljen 1. februarja, kot je bilo načrtovano. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 5. delo.si

  Delo Obeti: vsi najmlajši v torek v šolo

  Po semaforju ukrepov sta dve regiji še v črni fazi, a kot je neuradno slišati, vlada razmišlja, da bi se šole za prvo triado in vrtci odprli povsod. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 6. delo.si

  Delo Dijaki: V torek bojkot pouka na daljavo

  V iniciativi Zahtevamo šolo hočejo pouk po modelu C, prilagoditev mature, manj videokonferenc in prepoved ocenjevanj na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 7. delo.si

  Delo Nikogar z ministrstva ne bo na sestanek z dijaki

  Dijakom, povezanim v gibanjem Zahtevamo šolo, so ponudili nov datum, a ne bo šlo, saj bodo dijaki takrat stavkali. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 8. delo.si

  Delo V interpelaciji Kustečevi med drugim očitajo predolgo zaprtje šol

  Šolski ministrici očitajo nestrokovne in škodljive politike na področju organizacije vzgoje in izobraževanja med epidemijo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 9. delo.si

  Delo Nizki udarci za maturante in fakultete

  Dijakom je bilo namenjeno doslej malo pozornosti in veliko psihičnih pritiskov, stroka pa opozarja na poskus razgradnje javnega visokega šolstva. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 10. delo.si

  Delo Janša zaustavil objavo razpisa o vpisu na fakultetni študij

  Vlada včeraj presenetljivo ni dala soglasja k objavi razpisa za vpis v študijskem letu 2021/2022. Vpis na fakultete za letošnjo generacijo bi bil lahko ogrožen. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 11. delo.si

  Delo Zaostrili pogoje za varstvo predšolskih otrok

  Prepovedano je opravljanje predšolske vzgoje in varstva nevpisanim v ustrezni register. Brezplačni vrtec za 2. otroka, ki je v vrtcu s starejšim sorojencem. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 12. delo.si

  Delo Zaostrili pogoje za varstvo predšolskih otrok

  Prepovedano je opravljanje predšolske vzgoje in varstva nevpisanim v ustrezni register. Brezplačni vrtec za 2. otroka, ki je v vrtcu s starejšim sorojencem. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 13. delo.si

  Delo Vsi upajo, da bodo vrtci in šole čim dlje odprti

  Testiranje zaposlenih bo tedensko, podrobnosti še niso znane. Odločitve o testiranju otrok še ni. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 14. delo.si

  Delo Velika večina zaposlenih testirana in negativna

  V devetih regijah gredo jutri spet vsi otroci v vrtce in prva triada v šole, medtem pa na Goriškem opozarjajo na diskriminacijo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 15. delo.si

  Delo Učitelji naj se odločijo, ali je potrebno prilagoditi ocenjevanje

  Na vladni novinarski konferenci sodelujejo Alenka Forte, dr. Vinko Logaj, dr. Mateja Hudoklin in dr. Maja Drobnič Radobuljac. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 16. delo.si

  Delo Za nas, otroke, gre!

  Učitelj, ki bi odlonil testiranje, bi lahko izgubil službo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 17. delo.si

  Delo Bodo »neposlušne« učitelje v ponedeljek kaznovali?

  Učitelju, ki bi testiranje odklonil, se lahko izreče ukrep prepovedi opravljanja dela. A kdo ga lahko izreče, ni povsem jasno. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 18. delo.si

  Delo Kdor se ne bo testiral, v torek ne bo mogel v učilnico

  Za učitelje bo testiranje obvezno. Nekatere evropske države že testirajo tudi učence, pri nas se o tem še krešejo mnenja. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 19. delo.si

  Delo Testiranje v okrožnici priporočeno, v sklepu obvezno

  Sviz poziva vlado, naj poenoti stališče do testiranja in opozarja na dodatno delo učiteljev, če bodo še naprej pošiljali gradiva učencem, ki v šolo ne smejo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 20. delo.si

  Delo Pouk bo od torka dalje potekal po tako imenovanem modelu C

  Testiranje na koronavirus je za zaposlene, ki bodo od torka opravljali delo v razredih, obvezno. Učitelji bodo morali maske nositi ves čas. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Na vrhu