delo.si

 1. delo.si

  Delo Fakulteta brez posluha za stiske izrednih študentov

  Izredni študneti plačujejo več tisoč evrov visoke šolnine za vaje pa po zoomu, pred izpiti potrebujejo zasebne tečaje. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 2. delo.si

  Delo Samotestiranja ne bo v domačem okolju, ampak bo v šolah

  Srednješolski ravnatelji ukrep podpirajo, a naj ga dijaki ne izvajajo v šolah, ampak doma. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 3. delo.si

  Delo Dijaki: Rešitev še vedno ni, matura pa je čez en mesec

  V odprtem pismu dijaki od ministrstva za izobraževanje zahtevajo jasne odgovore, kako bo potekala letošnja matura, esej bodo dijaki pisali že v začetku maja. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 4. delo.si

  Delo V ponedeljek otroci spet v vrtce in šole

  Šola bo potekala kot pred zaprtjem, torej dijaki izmenjaje po modelu C. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 5. delo.si

  Delo Tiho, pišem izpit

  Vsi komaj čakajo, da bodo šli na fakulteto, saj imajo občutek, da niso izkusili pravega študentskega življenja. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 6. delo.si

  Delo Tehnologija ne more zamenjati učitelja

  Zavedati se je treba, da ob razkritih napakah vrnitev v stare načine poučevanja ni več mogoče. Pred nami je lahko le posodobljena in pravičnejša šola. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 7. delo.si

  Delo Dijaki zahtevajo vrnitev v razrede 12. aprila

  Medtem ko javnost čaka na odločitev vlade glede prihodnjega tedna ter samotestiranja, mladi zahtevajo odprtje šol, matura je namreč pred vrati. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 8. delo.si

  Delo Nasilje staršev nad zdravniki in učitelji

  Takšno nasilje staršev se ni začelo z epidemijo, ta ga le še stopnjuje Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 9. delo.si

  Delo Opozicija zavrnjena, dijaki bodo morali plačati

  Komisija za peticije, človekove pravice in enake možnosti je zavrnila vse predlagane opozicijske sklepe glede prepovedi shodov. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 10. delo.si

  Delo Omogočimo jim tudi danes vero v boljši in lepši jutri

  Dijaki mariborske gimnazije in tudi drugi srednješolci so jasno in glasno zahtevali vrnitev k normalnemu šolanju in izobraževanju. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 11. delo.si

  Delo Mati ali mačeha (plesnim oddelkom javnih glasbenih šol)?

  Dejavnost plesnih oddelkov glasbenih šol po Sloveniji ostaja zaprta za stene domov in omejena na pouk na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 12. delo.si

  Delo Dijaki so sporočali: »Vrnite nam šolo!«

  Mladi so na ulici uveljavljali svojo ustavno pravico in mladostno potrebo po šolanju. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 13. delo.si

  Delo V šole se vračajo dijaki prvih treh letnikov

  V članku povzemamo relevantne informacije o obvladovanju epidemije covida-19. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 14. delo.si

  Delo Vrnitev v šolo pomeni tudi ocenjevanje za vse

  Čeprav so bila priporočila stroke, da naj učitelji z ocenjevanjem počakajo, so ta ponekod že v polnem teku. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 15. delo.si

  Delo Pogled v prihodnost

  Srednje šole, dijaški domovi in fakultete bodoče dijake in študente prvič nagovarjajo na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 16. delo.si

  Delo Po informacije o šolah in fakultetah na splet

  Srednje šole, dijaški domovi in fakultete bodo bodoče dijake in študente prvič nagovarjali na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 17. delo.si

  Delo Rektorji pozvali k čimprejšnji objavi razpisa

  Posvet so sklicali po tem, ko razpis za vpis na fakultete ni bil objavljen 1. februarja, kot je bilo načrtovano. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 18. delo.si

  Delo Rektorji pozvali k čimprejšnji objavi razpisa

  Posvet so sklicali po tem, ko razpis za vpis na fakultete ni bil objavljen 1. februarja, kot je bilo načrtovano. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 19. delo.si

  Delo Obeti: vsi najmlajši v torek v šolo

  Po semaforju ukrepov sta dve regiji še v črni fazi, a kot je neuradno slišati, vlada razmišlja, da bi se šole za prvo triado in vrtci odprli povsod. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 20. delo.si

  Delo Dijaki: V torek bojkot pouka na daljavo

  V iniciativi Zahtevamo šolo hočejo pouk po modelu C, prilagoditev mature, manj videokonferenc in prepoved ocenjevanj na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Na vrhu