delo.si

 1. delo.si

  Delo Sviz: Predstavitev smernic za prihodnje šolsko leto 24. avgusta občutno prepozna

  Kot so poudarili v sindikatu, ministrica Simona Kustec nadaljuje z ignoriranjem in Sviza ni vključila v načrtovanje novega šolskega leta. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 2. delo.si

  Delo Maturo uspešno opravilo 97 odstotkov dijakov

  Najvišji možni splošni uspeh na maturi je doseglo petnajst kandidatov. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 3. delo.si

  Delo Ravnateljem odgovornost, ne pa tudi dodatki

  Ravnatelji opozarjajo, da je za njimi težko leto, ki pa jim ni prineslo dodatnih evrov. Nekateri učitelji imajo višje plače. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 4. delo.si

  Delo Učitelj tri tedne pred koncem pouka na izredni dopust

  Zaposlenim v vzgoji in izobraževanju zaradi epidemije pripada dodatnih pet dni dopusta, večinoma ga izkoristijo v dogovoru z ravnateljem, so pa tudi težave. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 5. delo.si

  Delo Poziv k odstopu Kustečeve podpisalo 17.000 zaposlenih v vzgoji in izobraževanju

  V sindikatu so prepričani, da ministrica toliko podpisov »ne bi smela razumeti drugače kot izraz očitnega nezadovoljstva z njenim delom«. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 6. delo.si

  Delo Fakulteta brez posluha za stiske izrednih študentov

  Izredni študneti plačujejo več tisoč evrov visoke šolnine za vaje pa po zoomu, pred izpiti potrebujejo zasebne tečaje. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 7. delo.si

  Delo Samotestiranja ne bo v domačem okolju, ampak bo v šolah

  Srednješolski ravnatelji ukrep podpirajo, a naj ga dijaki ne izvajajo v šolah, ampak doma. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 8. delo.si

  Delo Dijaki: Rešitev še vedno ni, matura pa je čez en mesec

  V odprtem pismu dijaki od ministrstva za izobraževanje zahtevajo jasne odgovore, kako bo potekala letošnja matura, esej bodo dijaki pisali že v začetku maja. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 9. delo.si

  Delo V ponedeljek otroci spet v vrtce in šole

  Šola bo potekala kot pred zaprtjem, torej dijaki izmenjaje po modelu C. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 10. delo.si

  Delo Tiho, pišem izpit

  Vsi komaj čakajo, da bodo šli na fakulteto, saj imajo občutek, da niso izkusili pravega študentskega življenja. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 11. delo.si

  Delo Tehnologija ne more zamenjati učitelja

  Zavedati se je treba, da ob razkritih napakah vrnitev v stare načine poučevanja ni več mogoče. Pred nami je lahko le posodobljena in pravičnejša šola. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 12. delo.si

  Delo Dijaki zahtevajo vrnitev v razrede 12. aprila

  Medtem ko javnost čaka na odločitev vlade glede prihodnjega tedna ter samotestiranja, mladi zahtevajo odprtje šol, matura je namreč pred vrati. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 13. delo.si

  Delo Nasilje staršev nad zdravniki in učitelji

  Takšno nasilje staršev se ni začelo z epidemijo, ta ga le še stopnjuje Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 14. delo.si

  Delo Opozicija zavrnjena, dijaki bodo morali plačati

  Komisija za peticije, človekove pravice in enake možnosti je zavrnila vse predlagane opozicijske sklepe glede prepovedi shodov. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 15. delo.si

  Delo Omogočimo jim tudi danes vero v boljši in lepši jutri

  Dijaki mariborske gimnazije in tudi drugi srednješolci so jasno in glasno zahtevali vrnitev k normalnemu šolanju in izobraževanju. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 16. delo.si

  Delo Mati ali mačeha (plesnim oddelkom javnih glasbenih šol)?

  Dejavnost plesnih oddelkov glasbenih šol po Sloveniji ostaja zaprta za stene domov in omejena na pouk na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 17. delo.si

  Delo Dijaki so sporočali: »Vrnite nam šolo!«

  Mladi so na ulici uveljavljali svojo ustavno pravico in mladostno potrebo po šolanju. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 18. delo.si

  Delo V šole se vračajo dijaki prvih treh letnikov

  V članku povzemamo relevantne informacije o obvladovanju epidemije covida-19. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 19. delo.si

  Delo Vrnitev v šolo pomeni tudi ocenjevanje za vse

  Čeprav so bila priporočila stroke, da naj učitelji z ocenjevanjem počakajo, so ta ponekod že v polnem teku. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
 20. delo.si

  Delo Pogled v prihodnost

  Srednje šole, dijaški domovi in fakultete bodoče dijake in študente prvič nagovarjajo na daljavo. Nadaljuj z branjem... - - - Vir za forum: Delo, delo.si Pustite komentar z odgovorom na to temo spodaj.
Na vrhu