Nove objave

• Ne prezri
Za objavo izpitnih vprašanj uporabite pripravljene obrazce - tukaj Novejša vprašanja oz...
Odgovori
1.496
Ogledi
222.779
  • Članek
Postavlja se vprašanje obstoja smiselnosti delovne skupine za pripravo nacionalnega programa...
Odgovori
0
Ogledi
1
  • Članek
Predstavniki in predstavnice vodstva Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani in člani in...
Odgovori
0
Ogledi
1
Uradni list Republike Slovenije št. 61/2023 z dne 2. junija 2023 dobite na naslednjih straneh...
Odgovori
0
Ogledi
114
  • Članek
V prvem tednu julija začenjamo z novo izvedbo projekta MINUT NAPOJ II. Glavni cilj projekta...
Odgovori
0
Ogledi
54
Pozdravljeni, Za izpraševalce sem dobila: - predsednica-izpraševalka za predpise: dr. Silva Kos...
Odgovori
1
Ogledi
364
  • Članek
Učitelje in druge zaposlene na področju vzgoje in izobraževanja v osnovnih in srednjih šolah ter...
Odgovori
0
Ogledi
181
Pa je uspelo tudi meni 💪😄 V komisiji so mi zamenjali 2 izpraševalca, kar me je kar šokiralo...
Odgovori
0
Ogledi
93
Pozdravljeni. Bi bil kdo pripravljen deliti z menoj novejšo srednješolsko zakonodajo za...
Odgovori
7
Ogledi
1.259
Datum izpita: 21. jun 2023 Ura izpita: 15.00 Področje v šolstvu: vrtec Strokovni naziv...
Odgovori
0
Ogledi
100
  • Članek
Vas zanimajo nianse področja umetne inteligence (UI) in kako se prepleta s področjem...
Odgovori
0
Ogledi
200
Za objavo izpitnih vprašanj uporabite pripravljene obrazce - tukaj Novejša vprašanja oz...
Odgovori
4
Ogledi
812
Odgovori
31
Ogledi
6.408
Odgovori
24
Ogledi
4.645
Datum izpita: 22. jun 2023 Ura izpita: 15.15 Področje v šolstvu: poklicne in strokovne šole...
Odgovori
0
Ogledi
96
Odgovori
63
Ogledi
12.755
Odgovori
1
Ogledi
642
Odgovori
32
Ogledi
5.715
  • Ne prezri
Odgovori
1.371
Ogledi
218.251
Odgovori
76
Ogledi
14.039

Dobrodošli na

Registrirani uporabniki Foruma Mladi učitelj imajo več ugodnosti.
Vabljeni k brezplačni registraciji in uporabi foruma!

Na vrhu